Cardano – Ada Coin

Aantal Cardano miljonairs stijgt | Bitcoin bulls hebben het zwaar | #587

Het aantal mensen dat 1 tot 10 miljoen ADA hebben, steeg 40% in alleen de afgelopen maand. Er komt de laatste tijd veel nieuws vanuit Cardano, maar dit is niet in de prijs terug te zien. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers: http://bit.ly/btcdirect_sub

00:00 Intro
01:12 IRS gaat stakingwinsten niet belasten
03:48 Belastingdienst krijgt toegang tot crypto data
06:39 120.000 wETH buitgemaakt bij hack Wormhole
09:39 Cardano ziet veel nieuwe whales én miljonairs
12:20 Inflatie Turkije stijgt (weer) explosief
14:35 Koerrrsen koerrrsen!
19:46 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto: https://btcdirect.eu
✅ Hardware wallets: https://shop.btcdirect.eu
✅ Cryptonieuws: https://nieuws.btcdirect.eu
✅ Facebook: https://facebook.com/btcdirect/
✅ Telegram: https://t.me/btcdirect
✅ Twitter: https://twitter.com/btcdirect
✅ Instagram: https://instagram.com/btcdirect.eu/
✅ Abonneer youtube: http://bit.ly/btcdirect_sub
✅ Nieuwsbrief: http://bit.ly/subnewsbtc

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

Source

Related Articles

7 Comments

  1. Ik krijg meer en meer het idee om te vertrekken uit NL en daarmee uit de EU. Verkoop de boel hier en ga lekker naar Mexico oid. Moet nog even uitzoeken. NL bestaat over x jaren alleen maar uit gestreste Hollanders die leven om te werken ipv andersom. Zeker gezien alle gelukszoekers die hier massaal binnenkomen en alles gratis krijgen! Dag dag 😁

  2. Belastingontduiking door het publiek wordt snel aangepakt, terwijl grote bedrijven dit al decenia doen. 😅