Elrond – EGLD Coin

De ce am iesit din Elrond ( Egld ) / Criptomonede cu Capitan HODL

Intuiția m-a facut sa ies din Elrond ( Egld ) si sa ma indrept catre BscPad, care mi-a oferit proiecte cu profit X300, gen AdaPad, GameZone sau VelasPad.
Insa si Elrond a fost si va fi profitabil, e un proiect bun care in viitor va aduce profit frumusel deținătorilor.
#Criptomonede #Elrond #CapitanHODL
Hai pe Telegram 👉 https://t.me/joinchat/wLd7ElmM5JlkZWNk

Source

Related Articles

46 Comments

 1. De ce am presimtirea ca ai schimbat Elrond pe Shiba 😂 2-3x pe Elrond in urmatoarele 2 luni e foarte probabil

 2. Azi te-am descoperit pe tik tok… Unde sa te urmăresc aici pe YouTube sau pe tik tok?

 3. Cand bitcoin are o corectie,elrond e jalnic,am urmarit caderea bitcoinului de acum cateva zile,elrond era sa scoata lumanarea rosie din chart😂😂😂😂

 4. Pentru cei ce nu au inteles ce voiam sa spun; Am vrut sa evidentiez ca uneori e bine sa iesi din zona “safe” si sa iti îndrepți privirea si spre alte proiecte.
  Cum a fost BscPad in cazul meu. Cu banii din Elrond si alte surse am intrat in presale la proiecte care au facut X300, X100, X50.
  Elrond nu mi-ar fi adus mai mult de x10.
  Asa ca….a fost o decizie financiara buna 🙏
  Post Edit: Acum, toti banii castigati din BscPad, peste 20K au fost investiti in Yooshi Nft, Klima Dao, Hector Dao si Spartacus Dao si stakingul de pe aceste platforme imi aduce peste 300$ pe zi ca venit pasiv. Deci, despre ce vorbim aici?
  Comparam peste 20K profit si peste 300$ venit pasiv zilnic cu cei 2-3K care ai fi venit din Elrond? Serios, oameni buni. Ar trebui sa imi copiati miscarile. Nu sa le criticati :)

 5. De unde tot apar experții ăștia obosiți? Nu interesează pe nimeni prostane ce faci tu,sau o să faci pe viitor.Cum dracu de mi-am pierdut timpul să mă uit la tâmpenia asta!

 6. Cea mai mare prostie este sa ieși din Elrond fiind cel mai bun proiect de pe piața crypto 🚀🚀🚀🚀🚀

 7. Omu ne explica ce bine a fost ca a iesit si e la 2x fata de momentul cand a iesit. In acelasi timp ne zice de alte proiecte cu sute de x, ne explica ca trebuie sa avem grija. :))))))) Se bat cap in cap informatiile lui. Elrond e o moneda stabila dar ne spune sa punem in altele care au grad de risc mai mare dar in acelasi timp trebuie sa fim cu picioarele pe pamant.:)))))) Sterge video-ul ca te faci de ras.:))))

 8. buna, o rugaminte am, puteti sa ma ajutati? doresc sa vand ( swap)de pe meramax, am niste ufogaming si nu pot sal dau. cum sa procedez? nu ma lasa sa fac swap. multumesc.

 9. Banii nu se fac peste noapte dar am iesit din egld ca sa fac bani pe alte shitcoins peste noapte 😂

 10. Cand nu intelegi cam la ce vrea sa ajunga Elrond, desi ai avut si roadmap si twitturi, ai avut si maiar exchange de test la dispozitie, ai vazut ca Audi, Mercedes, Ford, Disney si Universal Pictures (Hollywood) s-au bagat in proiectul Holoride, da, te indrepti catre Shiba Inu si alte proiecte profitabile pe termen scurt. Pe viitor Elrond o sa fie in primele cinci. Dar e bine c-ai facut 1000-2000 pentru cateva saptamani :) cum era aia? Shiba to the moon! :)))))

 11. HAHAHAHA oare tot tu erai tipul ăla ce spunea despre ADA că în septembrie rupe și ajunge la 10 dolari? Așa amuzant mi se pare că influencerii dau sfaturi despre un lucru ce nu cunosc. Ai cumpărat egld la 50$ și vândut la 150$, foarte bine, ai făcut 3x. Dar de atunci egld a ajuns la +300, chiar nu știu ce vorbești, mai degrabă taci decât să vorbești aiurea, sănătate!

 12. Ma doare in plua de ce ai ieșit tu din Elrond… si pe mulți alții ca mine🤣🤣🤣🤣

 13. Cand am
  vazut titlu am zis, NU MA INTERESEAZA :)
  Am intrat doar sa ti comentez

 14. Salutare frate te rog a vatama și pe mi e cum se cumpără și se vinde monadele virtuale eu șanț un bun constructor case vile, finisaje, orice, dara cu astea sant habar ist, chear vorbesc serios mulțumesc mult și aștept un, răspuns minunat

 15. Ai cumparat la 50 si puteai vinde la peste 500, nu inteleg cum nu ti aducea un profit considerabil.